Garda civila spaniola a anuntat ca a confiscat 460 de kilograme de cocaina si a arestat 21 de traficanti, printre care sase columbieni si o persoana originara din Republica Dominicana, care actionau in portul din Barcelona, relateaza AFP, preluat de
Garda civila spaniola a anuntat ca a confiscat 460 de kilograme de cocaina si a arestat 21 de traficanti, printre care sase columbieni si o persoana originara din Republica Dominicana, care actionau in portul din Barcelona, relateaza AFP, preluat de Mediafax. Unii dintre suspecti au legaturi cu Autoapararea Unita a Columbiei (AUC) - principala miscare militara din aceasta tara, a anuntat Garda civila.
Drogurile, care proveneau din Columbia, erau ascunse intr-un container plin cu pachete cu cereale, iar transportul a tranzitat Senegalul. In jur de 20 de vehicule, 200.000 de euro si bijuterii foarte valoroase au fost confiscate, in cursul operatiunii efectuate la Barcelona, Madrid, Tara Bascilor si Alicante.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.