O farmacista din orasul Stei este cercetata penal pentru ca vindea in farmacie efedrina si distonocalm fara a avea autorizatie. Potrivit politiei, G.A. in varsta de 26 de ani, din Stei, a fost descoperita in urma unei actiuni cu caracter preventiv or
O farmacista din orasul Stei este cercetata penal pentru ca vindea in farmacie efedrina si distonocalm fara a avea autorizatie. Potrivit politiei, G.A. in varsta de 26 de ani, din Stei, a fost descoperita in urma unei actiuni cu caracter preventiv organizate de lucratorii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog impreuna cu cei ai Biroului Arme, Explozivi si Substante Toxice, cand s-a constatat ca unitatea farmaceutica detinea ilegal precursori. In farmacia respectiva se vindeau capsule de efedrina si de distonocalm, cu toate ca societatea nu detinea autorizatie. Pana la finalizarea cercetarilor, produsele medicamentoase au fost sigilate si ridicate in vederea confiscarii.
Politistii specializati au mai depistat la inceputul anului o farmacista din Oradea care vindea la o drogherie medicamente cu efect psihotrop. Respectiva farmacista a primit un vot de blam din partea Colegiului Farmacistilor Bihor, iar la o eventuala abatere de acest gen nu va mai putea profesa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.