Un kilogram de rezina de canabis, in valoare de 7000 de euro a reusit sa intre in tara din Spania cu ajutorul unui autocar al unei firme de transport international bistritene, informeaza Rompres. Coletul cu droguri a ajuns in posesia a trei tineri di
Un kilogram de rezina de canabis, in valoare de 7000 de euro a reusit sa intre in tara din Spania cu ajutorul unui autocar al unei firme de transport international bistritene, informeaza Rompres. Coletul cu droguri a ajuns in posesia a trei tineri din Bistrita, cu varsta cuprinsa intre 20 si 36 de ani, care urmau sa comercializeze canabisul, dar au fost prinsi de lucratorii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Adrian Ardelean.
Drogurile au fost confiscate, iar pe numele a doi dintre traficanti au fost eliberate mandate de arestare preventiva, in timp ce ultimul este cercetat in stare de libertate. Politistii ancheteaza in acest moment modul in care drogurile au reusit sa patrunda in tara, fara sa fie descoperite de vamesi, in acest sens fiind luata la intrebari si firma de transport, al carei nume nu a fost dat publicitatii. Din datele furnizate de purtatorul de cuvant, se pare ca soferii nu stiau ce contine acel pachet si ca el a "scapat" necontrolat la granita, vamesii verificand prin sondaj coletele din autocar.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.