Vicentiu Iorgulescu, directorul sportiv al lui FC National, s-ar putea implica in rezolvarea problemelor financiare cu care se confrunta divizionara secunda Unirea Focsani. Desi surse din cadrul clubului spun ca fratele lui Gino Iorgulescu, presedint
Vicentiu Iorgulescu, directorul sportiv al lui FC National, s-ar putea implica in rezolvarea problemelor financiare cu care se confrunta divizionara secunda Unirea Focsani. Desi surse din cadrul clubului spun ca fratele lui Gino Iorgulescu, presedintele lui FC National, va prelua echipa, lucrurile stau altfel. "Eu am acolo cativa prieteni care fac afaceri si ei sunt cei care s-ar putea implica financiar. Nu se pune problema sa iau eu echipa sau sa plec din Cotroceni. Pot doar sa le spun ce sa faca pentru ca echipa sa-si revina", a spus ieri Vicentiu Iorgulescu. In urma cu aproximativ o luna, Directia Finantelor Publice a cerut falimentul clubului de pe Milcov, care are datorii la buget de aproximativ patru miliarde de lei. Unirea trece printr-o criza financiara fara precedent si risca sa nu fie programata la meciul de sambata, 23 aprilie, cu CS Midia Navodari (seria I, etapa a 22-a), din cauza unor datorii neachitate catre jucatori. Presedintele clubului, Sorin Galan, a anuntat ca echipa nu are de unde plati datoria de 1800 dolari catre jucatorul Florin Boiciuc si astfel risca neprogramarea si, implicit, pierderea meciului cu 0-3, la "masa verde", o a doua neprogramare fiind echivalenta cu excluderea din campionat. "Suntem in imposibilitatea de a achita datoriile si doar un miracol ar mai putea face sa jucam meciul de sambata", sustine Galan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.