Grupul de sprijin pentru jurnalistii romani rapiti in Irak, Asociatia Tineretul Roman pentru Natiunile Unite (RYAUN) si Sindicatul INITIATIVA R organizeaza astazi, o conferinta de presa la sediul RYAUN din Piata Natiunile Unite, nr. 3-5, se arata int
Grupul de sprijin pentru jurnalistii romani rapiti in Irak, Asociatia Tineretul Roman pentru Natiunile Unite (RYAUN) si Sindicatul INITIATIVA R organizeaza astazi, o conferinta de presa la sediul RYAUN din Piata Natiunile Unite, nr. 3-5, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Programul conferintei include lansarea paginii de web a Grupului de sprijin pentru jurnalistii rapiti in Irak, prezentarea unor mesaje de solidaritate si transmiterea acestora catre autoritati, precum si prezentarea proiectelor viitoare ale Grupului. Acesta a fost infiintat la initiativa Asociatiei Tineretul Roman pentru Natiunile Unite si INITIATIVA R si are drept scop organizarea de actiuni de solidaritate cu ziaristii luati ostatici in Irak si familiile acestora, mai precizeaza comunicatul. (D.E.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.