Taberele in PSD nu au fost niciodata bine delimitate, dar disputele dintre oamenii lui Iliescu si cei ai lui Nastase au fost cat se poate de clar conturate in partid si dincolo de usile formatiunii pesediste. Multi dintre liderii partidului s-au plim
Taberele in PSD nu au fost niciodata bine delimitate, dar disputele dintre oamenii lui Iliescu si cei ai lui Nastase au fost cat se poate de clar conturate in partid si dincolo de usile formatiunii pesediste. Multi dintre liderii partidului s-au plimbat, dupa cum a batut vantul, cand in barca condusa de Ion Iliescu, cand in cea guvernata de Adrian Nastase. Cel mai elocvent exemplu, dar nu si singurul, este liderul PSD de Vrancea, Marian Oprisan, care i-a atacat, in functie de interese, pe ambii lideri ai partidului. Daca cu ceva vreme in urma baronul de Vrancea nu-l placea pe Iliescu, deoarece era o "carpa kaghebista", in cele din urma si-a dat seama ca nici Nastase nu este bun de presedinte, pentru ca "a luat decizii de unul singur". De aceeasi atitudine schimbatoare a dat dovada si liderul tineretului pesedist, Victor Ponta. Sprijinit de Nastase si poreclit de catre acesta chiar "Micul Titulescu", Ponta a reusit, treptat, sa-si impunga mentorul si chiar sa-i dea lectii de moralitate politica. Pentru a exista insa o viziune mai clara asupra rivalitatilor si dusmaniilor existente in partid la adresa celor mai importanti lideri - Ion Iliescu si Adrian Nastase - ziarul ZIUA va prezinta o sinteza a celor mai dure declaratii facute de principalii actori din PSD. (Roxana ANDRONIC)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.