In ajun de Congres, vicepresedintele PSD Ioan Rus, a mai incercat un ultim atac la viitorul lider al PSD, Ion Iliescu. In discursul de realegere in functia de lider al PSD Cluj, Rus, un mai vechi opozant al lui Iliescu, le-a dat de inteles membrilor
In ajun de Congres, vicepresedintele PSD Ioan Rus, a mai incercat un ultim atac la viitorul lider al PSD, Ion Iliescu. In discursul de realegere in functia de lider al PSD Cluj, Rus, un mai vechi opozant al lui Iliescu, le-a dat de inteles membrilor de rand ca daca "pleaca marele guru", aluzie la fostul presedinte, nu se va sparge partidul. "Va muri orice program de schimbare daca nu vom accepta ca trebuie sa aducem idei noi in politica. Sa asteptam inca doi ani, pana ce presedintele va implini 47 de ani? (...) Putem ucide orice miscare de idei in partid daca o tratam cu indiferenta cu care tratam ideile care nu vin de la noi", a spus Ioan Rus. In replica, insa vicepresedintele Doru Ioan Taracila s-a simtit dator ieri sa ii ia apararea "gurului", orice ar insemna acest lucru. "Nu inteleg foarte exact ce inseamna acest termen de guru (...) Daca ma intrebti din punctul meu de vedere, nu agreez astfel de exprimari, nu numai in privinta presedintelui Iliescu, ci in privinta oricarui alt coleg", a spus Taracila. Dupa care i-a amintit lui Rus, ca partidul intr-un singur glas l-a poftit pe Iliescu, in vara anului trecut, sa revina in fruntea partidului. (C.E.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.