Echipa de fotbal a ziarului ZIUA a invins vineri seara Gardianul cu scorul de 6-3 in returul optimilor de finala ale Cupei Presei "Intersport" si s-a calificat in "sferturile" competitiei. Dupa ce in prima mansa reusise o victorie la limita, scor 7-6
Echipa de fotbal a ziarului ZIUA a invins vineri seara Gardianul cu scorul de 6-3 in returul optimilor de finala ale Cupei Presei "Intersport" si s-a calificat in "sferturile" competitiei. Dupa ce in prima mansa reusise o victorie la limita, scor 7-6, jucatorii nostri si-au demonstrat din plin valoarea invingand intr-o maniera de mari campioni, chiar si fara prezenta "stranierului" nostru Jean Vladoiu. Gardianul nu a reusit sa reziste nici un moment, doar relaxarea si dorinta noastra de spectacol facand ca proportiile scorului sa ramana la un nivel decent. Microbistii se pot convinge de acest lucru urmarind inregistrarea partidei pe site-ul www.smartfotbal.ro. ZIUA a inceput meciul in urmatoarea formula: M. Negoita - N. Ganea (1 gol), V. Stefanescu (4 goluri), D. Manea, S. Rizan (1 gol), pe parcursul intalnirii intrand si S. Cherechesiu. (Commando Campineanu)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.