Investitia de 2,2 milioane de euro in sala de sport de la Cornu a fost stopata, iar banii vor fi redistribuiti pentru constructia altor patru sau cinci sali, a anuntat ministrul delegat pentru Lucrari Publice, Laszlo Borbely. "Deocamdata, nu avem ban
Investitia de 2,2 milioane de euro in sala de sport de la Cornu a fost stopata, iar banii vor fi redistribuiti pentru constructia altor patru sau cinci sali, a anuntat ministrul delegat pentru Lucrari Publice, Laszlo Borbely. "Deocamdata, nu avem bani ca sa terminam sala de sport, deci a ramas la stadiul de fundatie. Cu banii acestia mai putem termina patru-cinci sali de sport, care cred ca se justifica. Nu mi se pare justificata o astfel de investitie. Nu intru in supozitii. Dar au mai fost si alte lucrari sistate, care nu mi se par justificate din punct de vedere tehnic", a declarat Borbely. El sustine ca, daca vrea, administratia locala de la Cornu poate incerca sa gaseasca singura surse de finantare pentru continuarea constructiei. Potrivit ministrului, in acest an vor fi terminate alte o suta de sali de sport, dar 60% dintre acestea vor fi modificate. "Vor fi marite spatiile de joc si va fi amenjata cate o tribuna pentru cel putin 150 de spectatori", a mai spus Borbely. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.