Petromin la privatizare
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) lanseaza astazi la vanzare prin negociere pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile pachetul de 70,012% din actiunile companiei CNM Petromin S
Petromin la privatizare
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) lanseaza astazi la vanzare prin negociere pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile pachetul de 70,012% din actiunile companiei CNM Petromin SA Constanta, se arata intr-un comunicat al AVAS. Compania constanteana are un capital social de 56,2 milioane de lei noi. La negociere vor putea participa numai ofertantii care au o experienta de minimum cinci ani in domeniul transportului pe apa. In perioada 2004 - 2005, AVAS a inregistrat trei scrisori de intentie din partea unor investitori interesati sa achizitioneze pachetul de actiuni detinut de stat la aceasta companie. Informatii suplimentare pentru investigarea societatii in vederea intocmirii Ofertei de cumparare vor fi disponibile in cadrul Camerei de Date, organizata la sediul companiei in perioada 19 septembrie - 12 octombrie 2005, pe baza unei taxe de acces direct. Potentialii cumparatori vor depune ofertele finale pana la 20 octombrie 2005, ora 11.00. (A.G.C.)
Investitii Autoliv la Brasov
Autoliv Romania inaugureaza in aceasta saptamana noi capacitati de productie de centuri de siguranta la fabrica sa de la Brasov, precum si o noua fabrica de tesut chinga, apartinand unei filiale a grupului, investitia totala fiind de 18 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al companiei. Potrivit Mediafax, extinderea unitatilor de productie a inceput in luna noiembrie a anului trecut, pe o suprafata de 11.800 de metri patrati, concomitent cu constructia unei fabrici de 6400 metri patrati, specializata in productia de chinga utilizata la centurile de siguranta, aflata sub controlul Van Oerle Alberton BV, o filiala a companiei Autoliv. Compania a inceput, in luna iulie, constructia unei unitati de generatoare pentru airbag-uri, care va fi terminata in luna februarie a anului viitor. Fabrica are o suprafata de 9500 de metri patrati. (M.C.B.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.