Un surfer australian a supravietuit atacului unui rechin dupa ce i-a indesat pe git plansa, tanarul intorcandu-se in apa cateva ore mai tarziu, au declarat echipe de interventie din zona Sydney, citate de AFP. Surferul - un barbat de circa 30 de ani
Un surfer australian a supravietuit atacului unui rechin dupa ce i-a indesat pe git plansa, tanarul intorcandu-se in apa cateva ore mai tarziu, au declarat echipe de interventie din zona Sydney, citate de AFP. Surferul - un barbat de circa 30 de ani - a fost atacat de un rechin de 2,5 metri lungime. Pastrandu-si calmul, surferul a reusit sa-i indese pe gat rechinului plansa, scapand astfel de el. Cateva ore dupa acest incident, surferul a revenit in apa. Incepind din anul 2000, in Australia au fost inregistrate noua atacuri mortale ale rechinilor, ultimul semnalandu-se luna trecuta. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.