In urma articolului "Sase consortii interesate de cumpararea actiunilor Master SA", publicat in Curierul National la data de 23 februarie a.c., AVAS precizeaza ca in comunicatul institutiei nu s-a avansat niciun pret de vanzare. "Precizam, totodata,
In urma articolului "Sase consortii interesate de cumpararea actiunilor Master SA", publicat in Curierul National la data de 23 februarie a.c., AVAS precizeaza ca in comunicatul institutiei nu s-a avansat niciun pret de vanzare. "Precizam, totodata, ca valoarea nominala a actiunilor Master SA (862.182,5 RON) nu are nicio legatura cu pretul de vanzare a actiunilor. Metoda de privatizare prin negociere cu selectie pe baza de oferte tehnice, in cadrul careia oferta tehnica detine o pondere de 60%, presupune parcurgerea unor etape obligatorii: analiza documentelor de precalificare, aplicarea grilei de punctaj asupra ofertelor tehnice si financiare si, in final, a ofertei financiare, inclusiv negocierea clauzelor contractuale. In prezent, comisia de privatizare analizeaza documentele de precalificare depuse de ofertanti. Pretul pe pachetul de actiuni va rezulta din raportul dintre cerere si oferta, ca urmare a realizarii punctajului final (oferta tehnica si oferta financiara)", se arata in adresa remisa redactiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.