Disponibilitatea lui Dinamo de a rejuca partida din semifinalele Cupei Romaniei cu FC National, aratata de clubul alb-rosu vineri, printr-un comunicat oficial, a impartit conducerea "cainilor" in doua tabere. Presedintele Nicolae Badea a declarat sam
Disponibilitatea lui Dinamo de a rejuca partida din semifinalele Cupei Romaniei cu FC National, aratata de clubul alb-rosu vineri, printr-un comunicat oficial, a impartit conducerea "cainilor" in doua tabere. Presedintele Nicolae Badea a declarat sambata ca, desi Dinamo nu are nici o vina pentru greselile comise de arbitrii Ionica Serea si Ispas Cojocaru, echipa lui Andone nu risca in cazul in care s-ar decide rejucarea meciului cu FC National. "Dinamo nu are nici o legatura cu greselile arbitrilor. Se stie ca au fost situatii cand si Dinamo a fost defavorizata de arbitraje. Inca o data, Dinamo nu poate fi conectata cu greselile arbitrilor, nici din meciul cu National, nici dintr-un alt meci. Nu vreau sa comentez mai mult pe marginea comunicatului pe care l-am dat publicitatii in legatura cu acest subiect, dar precizez ca noi nu riscam prin rejucarea meciului. Este o decizie a mea, a clubului Dinamo si inainte i-am consultat si pe jucatori si pe antrenori" a spus Badea. Oficialul "cainilor" a fost contrat dur de directorul executiv Cristi Borcea. "Pe mine nu m-a consultat nimeni cand s-a dat acest comunicat. Nu sunt de acord cu rejucarea, fiindca s-ar crea un precedent extraordinar de periculos" a spus Borcea. El le-a luat apararea arbitrilor incriminati si a avertizat ca va monitoriza cu atentie greselile fiecarui "fluieras" si deciziile pe care le va lua CCA impotriva acestora. Dealtfel, singurul punct in care Badea si Borcea au fost de acord este sanctionarea cu retrogradarea in Divizia C a lui Serea si a lui Cojocaru. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.