Pentru ca este luni, TV Story va recomanda sa incepeti saptamana cu o comedie americana, din 1935, in regia lui Sam Wood - "O noapte la opera", difuzata de Pro Cinema, la ora 17.00. Otis B. Driftwood (Groucho Marx) incearca sa obtina cat mai multe av
Pentru ca este luni, TV Story va recomanda sa incepeti saptamana cu o comedie americana, din 1935, in regia lui Sam Wood - "O noapte la opera", difuzata de Pro Cinema, la ora 17.00. Otis B. Driftwood (Groucho Marx) incearca sa obtina cat mai multe avantaje de urma doamnei Caleypool (Margaret Dumont), patroana sa, o vaduva foarte bogata. Driftwood i-a promis ca o va integra in inalta societate, astfel ajunge sa o prezinte antreprenorului operei, iar ea trebuie sa investeasca sute de mii de dolari in aceasta.
Din programul HBO sunt de vizionat, in mod special, premiera serii "Agatha", pelicula produsa in 1979, si "Identitate", un thriller uluitor realizat in 2003. Cu o distributie de zile mari, Dustin Hoffman, Vanessa Redgrave, Timothy Dalton, "Agatha" (20.00) relateaza povestea disparitiei celebrei scriitoare de romane politiste Agatha Christie la putin timp dupa ce sotul sau a informat-o ca o paraseste. Doua saptamani mai tarziu, dupa ce a fost subiectul unei cautari la scara nationala, Christie (Vanessa Redgrave) isi face aparitia la un centru de recreere din Yorkshire, insistand ca nu-si mai aminteste nimic din experientele sale din timpul disparitiei. Potrivit scenaristilor, Christie a fost localizata inainte de reaparitia sa de catre reporterul american Wally Stanton (Dustin Hoffman), iar cei doi au avut o scurta aventura romantica. Jurnalistul a decis sa tina insa descoperirea sa secreta. Alta actiune paralela se concentreaza asupra planului scriitoarei de a se razbuna pe sotul sau tradator - o schema care poseda toate marcile unei anchete facute de Miss Marple sau Hercule Poirot.
In "Identity" (21.40), regizata de James Mangold, actiunea se desfasoara intr-un motel izolat din Nevada, in timpul unei furtuni care nu se mai opreste. Pentru ca toate drumurile sunt inundate si toate formele de comunicare intrerupte, un grup de oameni este claustrat in acest motel cu un proprietar dubios. Printre clientii fara voie se numara Ed (John Cusack), un fost politist devenit sofer de limuzina; Caroline (Rebecca De Mornay), o actrita vanitoasa; Paris (Amanda Peet), o prostituata care incearca sa se lase de meserie; Rhodes (Ray Liotta), un politist ce escorteaza un puscarias; Lou (William Lee Scott) si Ginny (Clea DuVall), tineri casatoriti certareti, George (John McGinley) si Alice (Leila Kenzle), un cuplu care calatoreste impreuna cu copilul. Curand, oaspetii incep sa moara in feluri brutale si misterioase iar numarul din ce in ce mai mic de supravietuitori trebuie sa descopere ucigasul pentru a ramane in viata.
Insa, de departe, cel mai cunoscut film al serii este "Golden Eye", cu Pierce Brosnan in rolul neinfricatului agent 007, pe care il difuzeaza Antena 1, la ora 20,15. Fiind in vacanta, Bond o intalneste pe frumoasa, dar periculoasa, Xenia Onatopp (Famke Janssen), membra a mafiei rusesti. Intre timp, intreaga echipa a programatoarei ruse Natalya Siminova (Isabella Scorupco) este exterminata de catre Xenia si seful Natalyei, generalul Ourumov (Gottfried John). Se pare ca acestia au furat o arma secreta, numita Golden Eye, care este, de fapt, un satelit ce distruge toate echipamentele electronice. Bond trebuie sa descopere cine detine controlul asupra acestui satelit si in cele din urma face echipa cu Natalya.
"Dicovery Travel & Living" a programat, de la ora 16.25, serialul "Strazile lumii". Dupa celebrul Broadway cu spectacolele sale, din New York, Champs Elysèes din Paris, astazi va este prezentata Las Ramblas, din Barcelona, o strada care "traieste" 24 de ore din 24.
In premiera, de la ora 17.00, Luminita si baietii de la Sistem vor dialoga in direct cu fanii lor din intreaga lume, folosind camera de chat Eurovision creata special de TVR pentru acest scop. Asadar, timp de o ora, oricine va intra pe adresa www.tvr.ro/chat/eurovision.php si se va loga sub un nume de utilizator ales, va putea pune intrebari si primi raspunsuri, in direct, de la Luminita si Sistem.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.