Am trait 18 ani intr-o sfanta inconstienta. Suferintele, nu putine, au trecut prin fata ochilor mei. Dar au trecut... Nici una nu era a mea. Nici una nu avea legatura cu mine. Toate ii priveau pe altii. "Treaba lor", spuneam, si mergeam mai departe.
Am trait 18 ani intr-o sfanta inconstienta. Suferintele, nu putine, au trecut prin fata ochilor mei. Dar au trecut... Nici una nu era a mea. Nici una nu avea legatura cu mine. Toate ii priveau pe altii. "Treaba lor", spuneam, si mergeam mai departe. si asa s-a facut ca durerea sa nu o pot invata de la altii, ci chiar de la mine. Ieri nu banuiam ca raul poate musca cu atata pofta din carnea noastra. Astazi aproape ca am devenit un expert in ganduri negre. Ziua toata nu fac altceva decat sa incalzesc un pat searbad de spital si sa golesc una dupa alta fiolele cu surogatul vietii, numarand in sens invers filele din calendar. Boala care imi macina corpul e necrutatoare si numai un transplant de maduva ma poate salva. in lupta cu leucemia fiecare secunda conteaza. Pot eu insa sa va cer ceva? Nu ar fi mai bine sa trag patura peste fata?
stefanita Gavrila, Rm. Sarat


Donatii puteti face la BCR sucursala Ramnicu Sarat in urmatoarele conturi: RO76RNCB202000022052002 - euro sau RO18RNCB2020459001849301 - in lei


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.