Daca in prima repriza s-a abtinut, Serea si-a dat drumul la joc in partea a doua a meciului. Toate fazele discutabile - si importante in stabilirea rezultatului final - au fost judecate de Serea in favoarea lui Dinamo. Mai intai, in minutul 52, Mihal
Daca in prima repriza s-a abtinut, Serea si-a dat drumul la joc in partea a doua a meciului. Toate fazele discutabile - si importante in stabilirea rezultatului final - au fost judecate de Serea in favoarea lui Dinamo. Mai intai, in minutul 52, Mihalcea a scapat spre poarta lui Cr. Munteanu talonat de McKain, cei doi s-au tras reciproc de tricou, dinamovistul a cazut primul si Serea l-a eliminat pe australian! Ba, Dinamo a si marcat din lovitura libera acordata, Cl. Niculescu trimitand sub transversala. Au urmat apoi doua penalty-uri acordate lui Dinamo, ambele provocate de Mihalcea si transformate de Cl. Niculescu. La primul, dinamovistul a simtit piciorul intins in fata sa de Panc si s-a aruncat peste el (mingea iesise afara din teren), Serea dictand 11 metri, la semnalizarea asistentului I. Cojocaru, dupa cateva momente de ezitare. La al doilea, Mihalcea s-a incurcat in picioarele lui Pancu si l-a impresionat din nou pe centralul din Focsani. Serea l-a eliminat, in minutul 74, si pe Lita. Capitanul "bancarilor" fusese faultat dur de Margaritescu (dinamovistul avea cartonas galben), n-a primit nici macar lovitura libera si, probabil, l-a injurat pe Serea, care l-a trimis la cabine. Astfel, desi Ion Craciunescu, seful CCA, l-a inlocuit de la meci pe asistentul Ioan Muresan (al carui fiu este legitimat la juniorii lui Dinamo) cu Adrian Vidan dupa protestele lui Gino Iorgulescu, presedintele "bancarilor" n-a scapat de ceea ce se temea: arbitrajul. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.