Liga pentru Identitate Nationala, condusa de Paul Ghitiu, lanseaza astazi revista de cultura si atitudine "Polemica", un lunar care dezbate politica si politicile, te ajuta sa-ti afli sau sa-ti aperi identitatea si polemizeaza cu ceea ce este impostu
Liga pentru Identitate Nationala, condusa de Paul Ghitiu, lanseaza astazi revista de cultura si atitudine "Polemica", un lunar care dezbate politica si politicile, te ajuta sa-ti afli sau sa-ti aperi identitatea si polemizeaza cu ceea ce este impostura si distrugere in spiritul vremurilor pe care le traim, dupa cum isi caracterizeaza redactia politica editoriala. La evenimentul care va avea loc la Casa Oamenilor de Stiinta din Piata Lahovari nr. 9, la ora 14, sunt invitati oameni de cultura si politicieni, reprezentanti ai societatii civile si ai presei si vor fi prezenti membrii redactiei si colaboratori. Vor vorbi Mona Musca, ministrul Culturii si Cultelor, Mioara Mantale, prefectul Capitalei, Gunter Dill, directorul Fundatiei Konrad Adenauer-Romania, Andrei Dimitriu, vicepresedinte PPCD si parintele Constantin Stoica, consilier patriarhal. (I.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.