BivolaruCurtea de Apel Alba Iulia a decis, ieri, rejudecarea cererii privind constatarea incetarii de drept a masurii arestarii preventive in cazul liderului spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, actiune care a fost respinsa in urma cu zece zile de
BivolaruCurtea de Apel Alba Iulia a decis, ieri, rejudecarea cererii privind constatarea incetarii de drept a masurii arestarii preventive in cazul liderului spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, actiune care a fost respinsa in urma cu zece zile de Tribunalul Sibiu. Potrivit Biroului de Informare al Curtii de Apel Alba Iulia, citat de Mediafax, instanta a admis recursul declarat de inculpatul Gregorian Bivolaru impotriva incheierii penale pronuntate de Tribunalul Sibiu, la 4 aprilie, prin care s-a respins cererea privind constatarea incetarii de drept a masurii arestarii preventive si a dispus rejudecarea cererii de catre Tribunalul Sibiu. Potrivit aceleiasi surse, Tribunalul Sibiu va trebui sa reexamineze cererea lui Bivolaru sub toate aspectele, avand in vedere faptul ca termenul de ieri a fost cel de-al doilea din dosarul in cauza, dupa ce saptamana trecuta, magistratii curtii de Apel au decis amanarea judecarii cauzei pe motivul neprezentarii avocatilor lui Bivolaru.
Liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, dat in urmarire generala si internationala in 21 iulie 2004, a fost arestat provizoriu de catre autoritatile judiciare suedeze la inceputul saptamanii trecute, in vederea extradarii sale in Romania. El a fost arestat sub acuzatia de intretinere de relatii si perversiuni sexuale cu Madalina Dumitru, folosindu-se de influenta pe care o avea asupra adolescentei, in calitate de profesor de yoga. (V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.