Giulestenii au protestat ieri oficial, printr-un memoriu adresat LPF, impotriva crainicului de la stadionul "Steaua", pe care il acuza de "jignirea si de murdarirea imaginii unui club de traditie". Concret, rapidistii protesteaza fata de felul in car
Giulestenii au protestat ieri oficial, printr-un memoriu adresat LPF, impotriva crainicului de la stadionul "Steaua", pe care il acuza de "jignirea si de murdarirea imaginii unui club de traditie". Concret, rapidistii protesteaza fata de felul in care Safta (foto dreapta) ii incurajeaza pe fanii Stelei la manifestari rasiste, atat prin cuvinte, cat si prin difuzarea la statia arenei din Ghencea a melodiilor de genul "Tiganii si OZN-ul". Jignit grav la meciul sustinut de Steaua cu Villarreal, Razvan Lucescu s-a intalnit miercuri seara fata in fata cu Safta, fiind la un pas sa sara la bataie. "Esti un instigator nenorocit!", i-a strigat tehnicianul Rapidului. Ulterior, mai calm, a reluat subiectul. "Este o placere sa joci astfel de derby-uri, chiar sa vii in Ghencea. A fost o atmosfera senzationala. Atrag atentia ca este inadmisibil ca acest Gabi Safta sa fie lasat sa vorbeasca. Este un pericol public si instiga la violenta. Liga ar trebuie sa se sesizeze si sa ia masuri", a spus Lucescu jr. Incidentele dintre Gabi Safta si Rapid sunt destul de vechi, el fiind batut de cativa suporteri rapidisti chiar in sala de conferinte de la Rapid, unde se afla pentru a participa la o conferinta de presa acum doi ani. De mentionat faptul ca Safta este si redactor sportiv la Europa FM, iar in cadrul emisiunilor informative acorda o atentie sporita Stelei, in timp ce familia Lucescu se bucura de un tratament "aparte". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.