Dupa 1-0 cu Dinamo, pentru Steaua a urmat, miercuri, 0-0 in restanta cu Rapid, rezultat ce are darul de a mentine in continuare echilibrul si suspansul in lupta pentru titlu. Saraca in faze de poarta, dar peste "eternul derby" disputat duminica, inta
Dupa 1-0 cu Dinamo, pentru Steaua a urmat, miercuri, 0-0 in restanta cu Rapid, rezultat ce are darul de a mentine in continuare echilibrul si suspansul in lupta pentru titlu. Saraca in faze de poarta, dar peste "eternul derby" disputat duminica, intalnirea cu "feroviarii" a lasat impresia ca liderul a cam obosit, giulestenii fiind aproape de a doua victorie in deplasare in acest sezon.

* Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustata, a fost retinut doua ore de jandarmi, pentru tulburarea linistii publice. in urma unor incidente izbucnite in preajma stadionului, liderul galeriei Stelei a fost acuzat ca a incercat sa introduca torte in incinta arenei.

* inainte de inceperea partidei, la statia de amplificare a stadionului Steaua a fost pusa melodia "Tiganii", cantata de trupa Zdob si Zdub.

* Bannere Rapid: "Ati venit 20.000 de spurcati/ Pe comunisti sa-i incurajati", "Liniste! Angajatii oierilor joaca azi in tacerea mieilor", "Ole, ole, astazi pasc mioarele", "40 de pastori cautam oi cu port USB pentru transfer de inteligenta", "Pentru gazonul vostru special, monstrul din Lochness ar fi transferul ideal".

* Stelistii au realizat o coregrafie cu cartoane albastre si au afisat bannerul "Eliberati magia pe teren", in timp ce galeria Rapidului a afisat stegulete alb-visinii si bannerul "Visati la statui, finale si campionate, dar azi va trezim la realitate".

* Presedintele executiv al clubului Rapid, Dinu Gheorghe, nu a fost lasat sa intre la tribuna oficiala decat dupa zece minute de asteptare, pe motiv ca nu avea invitatie sau acreditare.

* Antrenorul Razvan Lucescu s-a declarat incantat de atmosfera de pe stadion, dar a fost nemultumit de prestatia crainicului stadionului. "Atrag atentia ca este inadmisibil ca acest Gabi Safta sa fie lasat sa vorbeasca. Este un pericol public si instiga la violenta. Liga ar trebui sa se sesizeze si sa ia masuri", a spus Lucescu jr. De altfel, FC Rapid a inaintat, ieri, un protest oficial pentru modul in care clubul giulestean a fost tratat la acest derby.

* Patronul Rapidului, George Copos, a urmarit partida de la oficiala, desi boss-ul Stelei, Gigi Becali, declarase ca acesta nu are ce cauta la loja. Vicepremierul a stat la doua incaperi distanta de cea de a latifundiarului din Pipera si a solicitat sa i se ridice geamul rabatabil, asa cum procedeaza si Becali, pentru "a simti atmosfera". La finalul meciului, Copos a fost injurat si scuipat de suporterii Stelei.

* La randul sau, Gigi Becali a spus: "Desi echipa nu a jucat foarte bine, ne-am urmarit interesul. Rezultatul meciului nu e bun, ci foarte bun. Suntem deja campioni. Dinamo si Rapid se vor intalni in meci direct si una dintre ele va trebui sa piarda".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.