""Paul Ciuci si Compact"" va sustine in aceasta seara, in Piata Constitutiei din Bucuresti, un concert grandios, alaturi de alte trupe romanesti. Pentru prima data de la moartea lui Teo Peter, formatia Compact concerteaza in Bucure

""Paul Ciuci si Compact"" va sustine in aceasta seara, in Piata Constitutiei din Bucuresti, un concert grandios, alaturi de alte trupe romanesti. Pentru prima data de la moartea lui Teo Peter, formatia Compact concerteaza in Bucuresti in noua formula si sub noua titulatura - ""Paul Ciuci si Compact"". ""Nu este alta trupa, formatia este tot Compact. Insa, dupa moartea lui Teo Peter, indiferent cat ne-ar placea sa credem sau nu, formatia nu mai este aceeasi. Eu, Lelut Vasilescu, Costica Camarasan si Teo Peter am fost in a€™80, cand am inceput, membri fondatori. De comun acord, dupa disparitia lui Teo, am hotarat ca formatia sa se numeasca ""Paul Ciuci si Compact"", pentru ca asa este corect fata de memoria lui Teo. Compact, in felul in care a fost 25 de ani, nu o sa mai fie niciodata; nu mai poate fi la fel fara Teo Peter si nici nu-si mai putea pastra acelasi nume. Dupa multe auditii, avem acum un nou basist, Adrian Tinca (Coco) - un brasovean care il stia foarte bine si pe Teo, ne stia piesele si a dorit sa cante cu noi"", ne-a marturisit liderul Compact, Paul Ciuci. Membrii trupei doresc in viitorul apropiat, atunci cand se vor aduna banii necesari, un concert ""in memoriam"" Teo Peter, un turneu national care sa ii reuneasca pe toti cei care au cantat in Compact. Pentru concertul de astazi si pentru continuarea unui drum incununat de succese pe parcursul a 25 de ani, Jurnalul National il declara pe Paul Ciuci ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.