Prestatia lui Ionica Serea la meciul Dinamo - FC National de miercuri seara nu a fost una singulara in cariera arbitrului din Focsani. Desi aflat pe lista FIFA si inclus de Ion Craciunescu, seful CCA, pe lista arbitrilor care vor oficia in campionate
Prestatia lui Ionica Serea la meciul Dinamo - FC National de miercuri seara nu a fost una singulara in cariera arbitrului din Focsani. Desi aflat pe lista FIFA si inclus de Ion Craciunescu, seful CCA, pe lista arbitrilor care vor oficia in campionate straine (conform unui program UEFA), Serea a facut praf mai multe meciuri in ultimele doua sezoane.
2003-2004 * In acest campionat, Serea s-a facut remarcat la meciul Dinamo - Univ. Craiova (scor 2-1), in care a refuzat un penalty clar oltenilor, la 0-0, si nu l-a eliminat pe dinamovistul Barcauan pentru un fault grosolan. Culmea, Serea n-a fost suspendat, dar a comis alte gafe la meciurile FC Oradea - Steaua (scor 0-3), cand n-a vazut un penalty pentru Steaua, si la Otelul - Rapid (scor 0-1), cand a fost acuzat dur de oficialii galateni Nicolae Boghici, pe atunci presedinte, si Sorin Cartu, antrenorul echipei.
2004-2005 * Serea a inceput in forta si actualul campionat. In etapa a 7-a, la meciul "Poli" Timisoara - Rapid, scor 1-1, l-a eliminat degeaba pe Suleap, de la gazde, apoi pe antrenorul banatenilor, Gigi Multescu, pentru ca in ultimul minut sa refuze Rapidului un penalty. In etapa a 9-a, la meciul FC National - FC Farul, scor 2-2, acelasi Serea a inventat un penalty pentru constanteni la 1-0 (oaspetii aveau si un eliminat). Din nou scapat de suspendare, a recidivat in etapa a 10-a, la meciul "Poli" Iasi - CFR Cluj, 0-0, cand a refuzat gazdelor un penalty si l-a eliminat doar pe moldoveanul Onut la o lovire reciproca a acestuia cu clujeanul Anca. La acest meci, Serea a iesit de pe teren la adapostul jandarmilor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.