O senatoare a avut nevoie de consolarea colegilor ei de Senat dupa ce a izbucnit in lacrimi. in timpul dezbaterii motiunii simple initiata de senatorii PSD, colega acestora de la Vaslui, Doina Silistru (foto), a inceput sa planga pentru ca ministrul
O senatoare a avut nevoie de consolarea colegilor ei de Senat dupa ce a izbucnit in lacrimi. in timpul dezbaterii motiunii simple initiata de senatorii PSD, colega acestora de la Vaslui, Doina Silistru (foto), a inceput sa planga pentru ca ministrul agriculturii a nominalizat-o printre cei care au profitat de functia detinuta in agricultura. "Mai multi sefi de directii agricole, care azi au ajuns senatori sau deputati au folosit logistica, masinile si alte facilitati ale directiilor in campania electorala pentru alegerile din 2004", a declarat Gheorghe Flutur. Pentru ca i-a fost amintit numele, senatoarea Silistru a simtit nevoia sa se disculpe de la tribuna Senatului. Raspunsul ei insa nu a facut decat sa starneasca rasetele salii, inclusiv ale PSD. Vizibil emotionata, dar si suparata, Doina Silistru a revenit in banca unde a inceput sa planga. "Atacul" camerelor de filmat i-a determinat pe multi senatori, care cu doar cateva minute mai devreme se amuzau, sa ii sara in aparare. Pana si vicepremierul Gheorghe Copos a incercat protector sa o consoleze. Aceasta a continuat sa spuna ca ea nu a folosit logistica si masina Directiei agricole si ca asteapta ca ministrul agriculturii sa-si ceara scuze.
Ministrul insa nu s-a lasat impresionat, sustinand ca a fost citata ca multi altii care au ajuns sau nu parlamentari. Motiunea simpla "Agricultura - in pragul demararii declinului", nu a intrunit votul plenului Senatului, cazand doar cu 38 de voturi pentru, 66 impotriva si 14 abtineri dupa consumarea "atacurilor" reciproce din partea Puterii si Opozitiei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.