La finele derby-ului bucurestean dintre Steaua si Rapid, la statia Pod Ciurel din Crangasi, s-au consumat scene de cosmar, greu de imaginat. Zeci de oameni aflati intr-un tramvai - suporteri rapidisti - spun ca au fost calcati in picioare si batuti c
La finele derby-ului bucurestean dintre Steaua si Rapid, la statia Pod Ciurel din Crangasi, s-au consumat scene de cosmar, greu de imaginat. Zeci de oameni aflati intr-un tramvai - suporteri rapidisti - spun ca au fost calcati in picioare si batuti cu bastoanele de jandarmii care asigurasera ordinea la stadionul Ghencea. Ieri, Politia Capitalei facea verificari despre acest incident. Pe culoarele institutiei se vorbea despre un student batut mar si internat de urgenta in spital, ai carui parinti sus-pusi reclamasera agresiunea.
Varianta martorilor oculari este ca, in statia Pod Ciurel, "tramvaiul groazei" a fost oprit de jandarmi si iadul a coborat pe pamant. "Au blocat tramvaiul, au urcat peste noi si ne-au dat jos ca pe niste vite. Apoi, pur si simplu ne-au calcat in picioare. Suporteri, dar si femei si oameni care nu aveau nici o treaba cu fotbalul. Pe unul mai tanar, care era in spate cu o portavoce, jandarmii l-au batut cu bastoanele pana cand a lesinat, apoi l-au luat cu ei. Nu mai stim ce s-a intamplat dupa aceea cu el. Am vazut ca i-au luat portavocea, de parca era vreo arma sau cine stie ce obiect periculos", povesteste unul din suporterii rapidisti aflati in tramvai.
De cealalta parte, Jandarmeria sustine ca a intervenit doar ca sa scoata din mainile suporterilor doi politisti si pentru degajarea sinelor de tramvai. Nici vorba ca vreun bucurestean sa fi fost batut. Tot jandarmii spun ca vatmanul a dat deja o declaratie in care infirma macelul, invinuindu-i pe suporteri ca l-au blocat in statie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.