Creierul loviturii de aproape un milion de dolari, Petru Nica (foto), da vina pe firma de transport CPI Security, al carei sofer a fost, pentru disparitia sumei de 300.000 de dolari. La audierile de ieri, de la Tribunalul Municipiului Bucuresti, Pe
Creierul loviturii de aproape un milion de dolari, Petru Nica (foto), da vina pe firma de transport CPI Security, al carei sofer a fost, pentru disparitia sumei de 300.000 de dolari. La audierile de ieri, de la Tribunalul Municipiului Bucuresti, Petru Nica a sustinut in fata magistratilor ca nu stie unde se afla restul de 8-9 miliarde de lei, dar a tinut sa precizeze ca firma de la care furase aproximativ 1 milion de dolari a avut, in trecut, probleme grave cu disparitia unor sume importante provenite din livrari. Unul dintre exemple este cel de la Timisoara, in care firma CPI Security a avut o "gaura" de 4 miliarde de lei, pentru care se judeca si astazi.
Tot ieri a mai fost audiata si Ionela Popa, iubita lui Gabriel Velescu, unul din complicii lui Nica. Femeia a mentionat ca l-a cunoscut pe Petru Nica in postura de afacerist italian, fiindu-i prezentat de catre Gabriel.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.