Patru persoane au fost arestate, miercuri, a doua zi dupa meciul Internazionale Milano - AC Milan, scor 0-1, intrerupt in minutul 75 din cauza incidentelor provocate de fanii interisti, a anuntat Politia din Milano. in plus, urmeaza sa fie arestati s
Patru persoane au fost arestate, miercuri, a doua zi dupa meciul Internazionale Milano - AC Milan, scor 0-1, intrerupt in minutul 75 din cauza incidentelor provocate de fanii interisti, a anuntat Politia din Milano. in plus, urmeaza sa fie arestati si alti fani care au fost identificati cu ajutorul camerelor de supraveghere. Comisia de Disciplina a UEFA se va reuni astazi pentru a analiza incidentele provocate de suporteri si pentru a decide sanctiunile ce vor fi luate impotriva clubului Internazionale Milano.
in ceea ce-l priveste pe Dida, portarul brazilian al lui AC Milan care a fost lovit de o fumigena aruncata din peluza, acesta s-a ales mai mult cu sperietura. "Am fost la spital pentru un control. Nu am decat un hematom si o arsura usoara. Voi fi la postul meu, duminica, in meciul cu Siena", a declarat Dida (foto).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.