Trupa britanica Faithless va sustine, pe 31 mai, la Arenele Romane din Bucuresti, un concert in cadrul turneului de promovare a albumului best of "Forever Faithless". Concertul din Romania face parte din turneul mondial "Forever Faithless", care a in
Trupa britanica Faithless va sustine, pe 31 mai, la Arenele Romane din Bucuresti, un concert in cadrul turneului de promovare a albumului best of "Forever Faithless". Concertul din Romania face parte din turneul mondial "Forever Faithless", care a inceput pe 8 aprilie in Chile. Pe lista turneului sunt incluse tari precum Argentina, Brazilia, Marea Britanie, Polonia, Elvetia, Olanda, Croatia, Macedonia, Serbia, Rusia, Grecia si Germania. Turneul trupei se va incheia pe 27 iulie, in Elvetia. Pretul unui bilet la concertul din Bucuresti este de 750.000 lei. Biletele urmeaza sa fie puse in vanzare incepand din 25 aprilie, in mai multe puncte de vanzare din Capitala si din provincie.
Faithless - Maxi Jazz, Sister Bliss si Rollo Armstrong - a devenit celebra cu albumele "Outrospective", "Sunday 8pm", "Reverence" si "No Roots". Trupa este recunoscuta drept una dintre cele mai spectaculoase prezente live din muzica electronica, iar piese ca "God Is A DJ", "Insomnia" sau "We Come One" au reusit sa atraga vanzari de discuri de ordinul milioanelor. La inceputul acestei luni a fost lansat albumul "Forever Faithless" ce cuprinde cele mai bune piese ale trupei din ultimii zece ani, dar si piese foarte noi. Rollo Armstrong este cel care joaca cel mai important rol, el fiind si producatorul trupei. Rollo a lucrat de-a lungul timpului cu nume celebre ale industriei muzicale, precum U2, Pet Shop Boys, Bjork, Simply Red, Donna Summer, M-People, Gabrielle, Dido etc. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.