Liverpool a eliminat pe Juventus chiar la Torino si va juca in semifinalele Ligii Campionilor cu Chelsea. Pentru celalalt loc din finala, se vor bate AC Milan si PSV Eindhoven. Jocul de la Torino a fost controlat tactic de Liverpool, care nu a lasat-
Liverpool a eliminat pe Juventus chiar la Torino si va juca in semifinalele Ligii Campionilor cu Chelsea. Pentru celalalt loc din finala, se vor bate AC Milan si PSV Eindhoven. Jocul de la Torino a fost controlat tactic de Liverpool, care nu a lasat-o pe Juventus sa-si creeze mari ocazii de gol si a pastrat un rezultat nul care a dus-o in semifinalele Ligii Campionilor. "Englezii au fost mai buni. S-au inchis perfect si nu ne-au dat nici o sansa", a recunoscut Fabio Capello, antrenorul lui Juve. Mai zbuciumate au fost insa orele de dinaintea partidei. Grupuri de tifosi "ultras" ai echipei italiene, care ii amenintasera cu moartea pe fanii englezi in zilele premergatoare partidei, au incercat sa atace autocarele acestora, dar au fost impiedicati de fortele de ordine. Tifosi lui Juve au inceput apoi sa arunce cu diverse obiecte, bastoane, pietre, cocktail-uri Molotov in directia politistilor care asigurau ordinea. Apoii, fanii italieni au incercat sa intre in stadion prin sectorul H, ocupat de suporterii lui Liverpool, dar au fost respinsi din nou de politisti, care au ripostat cu grenade lacrimogene. Trei vehicule, intre care doua ale politiei, au fost avariate si incendiate, iar trei persoane au fost retinute si mai multe au suferit rani usoare.
in celalalt sfert de finala al serii de miercuri, PSV Eindhoven s-a calificat dupa un meci dramatic, decis la loviturile de departajare, in compania campioanei Frantei, Lyon. in semifinale, PSV va juca impotriva lui AC Milan.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.