""Suntem si noi marcati de comentariile declansate. Se poate interpreta, pe buna dreptate, ca au fost greseli de arbitraj. Gravitatea lor poate fi constatata doar de Comisia Centrala a Arbitrilor, care s-a si pronuntat. Credem totusi ca asocierea une
""Suntem si noi marcati de comentariile declansate. Se poate interpreta, pe buna dreptate, ca au fost greseli de arbitraj. Gravitatea lor poate fi constatata doar de Comisia Centrala a Arbitrilor, care s-a si pronuntat. Credem totusi ca asocierea unei eventuale intentii de a frauda rezultatul, din partea noastra, este neverosimila. Astfel suntem dispusi sa acceptam o eventuala rejucare a partidei, chiar daca aceasta calificare, venita dupa jocul superior al echipei noastre, nu poate fi pusa la indoiala"", se arata in comunicat. Presedintele ""cainilor"", Nicolae Badea, a negat personal asocierea echipei cu greselile constatate: ""Dinamo nu se considera implicata in erorile de arbitraj. Noi aveam nevoie doar de 1-0 pentru calificare, iar jocul a aratat ca scorul putea fi mult mai mare"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.