Echipa antrenata de Roberto Mancini va juca cel putin patru meciuri in cupele europene cu portile inchise. Comisia de Disciplina a UEFA s-a reunit ieri la sediul de la Nyon pentru a lua o decizie in ""cazul Inter"". La finalul sedintei, comisia a

Echipa antrenata de Roberto Mancini va juca cel putin patru meciuri in cupele europene cu portile inchise. Comisia de Disciplina a UEFA s-a reunit ieri la sediul de la Nyon pentru a lua o decizie in ""cazul Inter"". La finalul sedintei, comisia a dictat o sanctiune initiala de sase partide cu portile inchise. Totusi, Inter va fi obligatoriu lipsita de sprijinul tifosilor doar in urmatoarele patru meciuri. In cazul in care suporterii ""nerazzurri"" vor provoca alte incidente in urmatorii trei ani, atunci gruparea italiana va fi automat nevoita sa mai joace inca doua etape pe un ""San Siro"" pustiu. Pe langa aceste sanctiuni, Inter-ul a pierdut la ""masa verde"", 0-3, derby-ul cu Milan si a primit aproape 200.000 de euro amenda. (Delia Gomoescu)

MASURI CONTRA VIOLENTEI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.