Caddy, Tataee si Uzzy au scris muzica si versurile pentru ''Strazile'', piesa care va putea fi auzita pe genericul serialului ''Baieti buni'', care va fi difuzat din 24 aprilie la Pro TV. a€śStrazile, piesa pe care am facut-o pentru Baieti buni, reprezinta o premiera si pentru noi.
Ne-a placut foarte mult ideea si am luat-o ca pe o provocare atat pentru ca nu am mai compus niciodata o piesa special pentru o productie TV, cat si pentru ca serialul promoveaza aceeasi imagine pe care am promovat-o si noi in albumele noastre de pana acuma€ť, a declarat Caddy.
Colaborarea cu BUG Mafia a venit ca un lucru firesc si pentru producatorii serialului. a€ťCred ca dintre trupele cu care se identifica cel mai mult tineretul din Romania, BUG Mafia este cea mai buna alegere pentru Baieti buni. Nu numai ca cei de la BUG Mafia au un mesaj puternic despre realitatea strazii, care se regaseste si in serialul nostru, dar au intr-adevar si un sound apartea€ť, spune Andrei Boncea, director general MediaPro Pictures si producator al serialului.