Marian Bondrea a acuzat arbitrajul lui Sorin Corpodean de la meciul pe care stiinta l-a castigat, miercuri, cu scorul de 2-1, in fata Farului, dar care nu a permis gruparii din Banie sa obtina calificarea in finala Cupei Romaniei. Tehnicianul a spus
Marian Bondrea a acuzat arbitrajul lui Sorin Corpodean de la meciul pe care stiinta l-a castigat, miercuri, cu scorul de 2-1, in fata Farului, dar care nu a permis gruparii din Banie sa obtina calificarea in finala Cupei Romaniei. Tehnicianul a spus ca, inaintea golului marcat de Pascovici, Liviu Mihai comisese hent si fault la Marius Iordache, infractiuni nesemnalizate de Corpodean. "Este inadmisibil sa fim furati in halul asta. Este al treilea meci consecutiv in care arbitrajele ne fura. Cu Sportul ne-a fost anulat un gol valabil, iar la Iasi doua, dintre care primul chiar a fost din pozitie regulamentara. Pot spune ca si Pascovici l-a faultat pe Daouda, in saritura la gol. Una peste alta, sper sa trecem si peste aceasta victorie trista, iar la meciul cu Steaua acelasi sa fie scorul, dar alta evolutia", a conchis antrenorul Bondrea.



Bosanceanu: "Cea mai frumoasa infrangere"

Presedintele Consiliului de Administratie al Farului, Gheorghe Bosanceanu, a spus, la finalul meciului pierdut de constanteni cu 2-1, rezultat ce le permite acestora accesul in finala dupa 1-0 in tur: "Este cea mai frumoasa infrangere din viata mea. Baietii s-au daruit exemplar si cred ca meritam calificarea in ultimul act. Daca am ajuns in finala, speram sa si castigam Cupa", a spus Bosanceanu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.