Biletele la concertul Megadeth, care se va desfasura pe 15 iunie, la Arenele Romane, se vor pune in vanzare pe 25 aprilie, la pretul de 500.000 lei, informeaza Fundatia Phoenix. Biletele vor putea fi gasite la mai multe puncte de vanzare din Bucurest
Biletele la concertul Megadeth, care se va desfasura pe 15 iunie, la Arenele Romane, se vor pune in vanzare pe 25 aprilie, la pretul de 500.000 lei, informeaza Fundatia Phoenix. Biletele vor putea fi gasite la mai multe puncte de vanzare din Bucuresti si din provincie. Concertul de la Bucuresti este inclus in turneul european "Blackmail The Universe Tour", ce cuprinde tari precum Olanda, Germania, Suedia, Marea Britanie, Finlanda, Italia, Grecia, Bulgaria, Franta. Trupa Megadeth a luat fiinta in 1983, imediat dupa ce chitaristul Dave Mustaine s-a despartit de Metallica. Alaturi de basistul David Ellefson si chitaristul Chris Poland, Mustaine a pus bazele trupei Megadeth. La sfarstiul anului 1984, trupa a semnat primul contract cu casa de discuri Combat Records. De-a lungul timpului, trupa a suferit mai multe schimbari de componenta. In prezent, Megadeth inseamna Dave Mustaine (voce, chitara acustica), Glen Drover (chitara principala), James MacDonough (bass) si Shawn Drover (tobe). (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.