Stelistii s-au declarat multumiti de egalul inregistrat miercuri seara in fata Rapidului, in restanta din etapa a 17-a a Diviziei A. Antrenorul Walter Zenga a apreciat ca echipa sa a iesit bine din aglomeratia de meciuri din ultimele zile, cand ros-a
Stelistii s-au declarat multumiti de egalul inregistrat miercuri seara in fata Rapidului, in restanta din etapa a 17-a a Diviziei A. Antrenorul Walter Zenga a apreciat ca echipa sa a iesit bine din aglomeratia de meciuri din ultimele zile, cand ros-albastrii au jucat patru partide. "Suntem in grafic. Avem aceeasi diferenta de puncte ca la inceputul returului. Am jucat doua meciuri importante in trei zile, nu stiu daca alte echipe ar putea face fata. Sunt multumit", a spus tehnicianul Stelei. El s-a aratat deranjat de declaratiile facute de jucatorii Rapidului la final. "Daca un fotbalist al meu ar vorbi asa, ar fi amendat. Inseamna ca nu au respect pentru jucatorii din Romania. Rapid a jucat un fotbal interesant", a comentat Zenga. Capitanul rapidist Vasile Maftei considera ca Rapid a pierdut in acest meci doua puncte. "Am pierdut doua puncte, pentru ca am fost mai buni, dupa ocazii si joc. Eram pregatiti pentru aceasta atmosfera si cred ca am avut si putin ghinion. Ne batem in continuare pentru titlu. Nu era o tragedie nici daca pierdeam. Steaua a avut jumatate de ocazie. Din cauza terenului este greu sa joci pe Ghencea", a comentat Maftei. "Este un rezultat echitabil, desi poate meritam sa castigam dupa ocaziile avute. Titlul nu este pierdut. Terenul ne-a incurcat, nu am putut sa ne facem jocul de pase. Ne multumim cu acest egal, desi am fi vrut sa invingem. Arbitrajul a fost impecabil. Nu este blestem faptul ca nu invingem in deplasare si trebuie sa fim mai concentrati", a spus la randul sau Robert Ilyes. Ciprian Vasilache a fost cel mai rautacios. "Steaua a demonstrat inca o data ca este o echipa de batut. Trebuia sa castigam. Erau morti in teren, nici nu puteau sa alerge. Pacat, caci am avut sansa sa batem in Ghencea", a mentionat Vasilache. Desi aflati in conflict, patronii celor doua echipe s-au declarat multumiti. "Cred ca este un rezultat echitabil. Mi-am mai revenit acum dupa cele doua puncte pe care le-am pierdut in Cotroceni. Am jucat in Ghencea, unde nu e usor sa pleci neinvins", a spus George Copos printre huiduielile si injuraturile fanilor stelisti. "Nu am jucat foarte bine astazi, dar ne-am urmarit interesul. Rezultatul meciului de azi nu e bun, ci foarte bun. Suntem deja campioni. Dinamo si Rapid se vor intalni in meci direct si una dintre ele va trebui sa piarda", a spus Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.