""Dumnezeu si viata sunt mai intelepti decat noi""

""Calendaristic vorbind, un an in plus nu inseamna nimic, decat in masura in care se intampla lucruri interesante, importante, profunde si in anul asta; pentru mi
""Dumnezeu si viata sunt mai intelepti decat noi""

""Calendaristic vorbind, un an in plus nu inseamna nimic, decat in masura in care se intampla lucruri interesante, importante, profunde si in anul asta; pentru mine s-au intamplat cateva. Nu cred foarte mult in aniversari. Pentru mine, oi fi ciudat sau mi se intampla mie lucrurile diferit fata de majoritatea oamenilor, ultimii doi-trei ani mi s-a parut ca au trecut intr-un ritm mai lent decat ceilalti; poate si pentru ca au fost mai densi in evenimente. Cred ca aniversarea cea mai frumoasa a fost cea de la 40 de ani, pe care am sarbatorit-o undeva pe malul unui lac de langa Iasi, intr-o casa de vacanta mare, frumoasa, cu vreo 40 de invitati. Era cald afara, ca intr-o seara de vara... Obisnuiesc sa imi fac planuri mai degraba de Anul Nou decat in momente din acestea aniversare. Cand a implinit fiica mea varsta de scoala, mi s-a parut ca trec in alta etapa a vietii. Oricum, am inceput sa-mi pun niste termene. Vreau ca pana la 50 de ani sa fac ceva, pana la 55 altceva, in sensul asta, nu la implinirea unor ani. Dumnezeu si viata sunt insa mai intelepti decat noi. Implinesc 45 de ani in buletin, nu sufleteste; barbatii implinesc mai putini ani intotdeauna, ca profunzime... Imi doresc ca de acum incolo sa fiu mai armonios cu mine insumi si sa pot darui mai multa iubire celor din jurul meu. Imi place foarte mult momentul acesta al vietii, poate e patetic, dar mi-ar placea sa opresc timpul in loc la varsta pe care o am acum. Care sunt trasaturile mele definitorii? Nerabdarea si pasiunea.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.