Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, l-a aparat destul de timid pe Serea la conferinta de presa de dupa meci. "Nu vreau sa-l apar pe arbitru, dar el putea sa-l elimine pe McKain inca din prima repriza. Dar nu este treaba mea sa discut arbitrajul, pent
Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, l-a aparat destul de timid pe Serea la conferinta de presa de dupa meci. "Nu vreau sa-l apar pe arbitru, dar el putea sa-l elimine pe McKain inca din prima repriza. Dar nu este treaba mea sa discut arbitrajul, pentru ca i-am promis lui Craciunescu ca nu voi comenta astfel de lucruri. Este normal ca oaspetii sa fie suparati, dar nu poti sa stii clar daca Nationalul a fost defavorizat inainte sa te uiti pe caseta. Nu este treaba mea ce face Serea, treaba mea este sa dau cat mai multe goluri. Pe arbitru o sa-l judece CCA. Eu spun ca deciziile au fost corecte, dar ne vom lamuri dupa ce vom urmari caseta jocului. Daca voi vedea caseta si voi vedea decizii gresite, voi recunoaste acest lucru", a spus Andone, care considera ca Dinamo a meritat calificarea in finala. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.