Agentia de presa Reuters a prezentat imagini de la intalnirea pe care ambasadorul Romaniei in Irak, Mihai-Stefan Stuparu, impreuna cu mai multi mediatori, a avut-o cu Asociatia Clericilor Musulmani de la Bagdad. Aceasta asociatie este, potrivit exper
Agentia de presa Reuters a prezentat imagini de la intalnirea pe care ambasadorul Romaniei in Irak, Mihai-Stefan Stuparu, impreuna cu mai multi mediatori, a avut-o cu Asociatia Clericilor Musulmani de la Bagdad. Aceasta asociatie este, potrivit expertilor in materie, un fel de consiliu al inteleptilor, o organizatie care are o puternica influenta in randul musulmanilor, la care apeleaza toate statele care au cetateni rapiti in Irak. Reuters precizeaza ca intalnirea a avut loc in timp ce la Bucuresti presedintele Basescu anunta ca exista contact cu rapitorii celor trei ziaristi romani. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.