Senatul Romaniei a renuntat deocamdata la declaratia catre Parlamentul irakian, privind sprijinul pentru solutionarea situatiei jurnalistilor rapiti, a anuntat ieri liderul acestei Camere, Nicolae Vacaroiu. Potrivit acestuia, propunerea s-a reanaliza
Senatul Romaniei a renuntat deocamdata la declaratia catre Parlamentul irakian, privind sprijinul pentru solutionarea situatiei jurnalistilor rapiti, a anuntat ieri liderul acestei Camere, Nicolae Vacaroiu. Potrivit acestuia, propunerea s-a reanalizat, pentru ca "lucrurile sunt destul de confuze". "Asteptam sa vedem ce se intampla astazi, maine si dupa aceea vom lua o decizie. N-am renuntat la ea, dar ar fi fost putin caraghios din partea noastra sa dam o declaratie si colegii dumneavoastra ziaristi, pe care dorim sa-i vedem aici in Romania, sa fie cu adevarat la fortele aliate", a spus Vacaroiu. Liderul Senatului a precizat ca proiectul de declaratie in acest sens nu a mai fost prezentat la sedinta de acum doua zile a Biroului Permanent, propunerea fiind reanalizata, pentru ca "lucrurile au luat aceasta intorsatura", in sensul ca nimeni nu stie sigur daca cei trei jurnalisti au fost sau nu eliberati. "Lucrurile sunt destul de confuze, dar majoritatea televiziunilor au transmis o seara intrega diferite variante legat de cei trei ziaristi, ca sunt eliberati, ca sunt la fortele aliate, ca sunt la ambasada", a mai spus Vacaroiu. (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.