Suntem doua locatare din Bucuresti care, la cererea insistenta a unei vecine de a-i face rost de un aragaz, chiar intrebuintat, ne-am gandit sa va rugam pe dv. Facem un apel catre dv. poate se gaseste cineva cu dare de mana sa poata oferi un aragaz
Suntem doua locatare din Bucuresti care, la cererea insistenta a unei vecine de a-i face rost de un aragaz, chiar intrebuintat, ne-am gandit sa va rugam pe dv. Facem un apel catre dv. poate se gaseste cineva cu dare de mana sa poata oferi un aragaz familiei Ciorsac Costache, deoarece aragazul vechi pe care il are de ani de zile s-a deteriorat incat iti este frica sa-l mai folosesti. Au fost avertizati si de la Distrigaz ca sunt in pericol si dansii si vecinii. Acesti batrani nu au acum pe ce sa-si faca un ceai. Sunt amarati, amandoi suferinzi de diferite afectiuni. Au 80 de ani, sunt pensionari si nu-si pot permite sa-si cumpere acest obiect de mare necesitate.
Ne adresam dv. cu rugamintea de a ajuta aceasta familie de batrani pentru a le indulci zilele care le-au mai ramas. Mentionam ca si noi suntem pensionare si nu-i putem ajuta.
A. Petrosel, Maria Auraru, Bucuresti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.