Andreea Marin si echipa ei s-au gandit sa le pregateasca romanilor o seara de neuitat. Sa depene amintiri pe melodii ca ""Insieme"" si cate altele. Toto Cutugno s-a nascut in anul 1943, la Fosdinovo, si este unul dintre cei mai renumiti compozitori
Andreea Marin si echipa ei s-au gandit sa le pregateasca romanilor o seara de neuitat. Sa depene amintiri pe melodii ca ""Insieme"" si cate altele.
Toto Cutugno s-a nascut in anul 1943, la Fosdinovo, si este unul dintre cei mai renumiti compozitori si cantareti italieni. O adevarata legenda a festivalurilor muzicale, Cutugno este deja un obisnuit al romanilor.
Si-a inceput cariera in anii a€™60, cantand jazz, pentru ca in anul 1969 sa formeze grupul ""Toto e I Tati"".
Primul sau mare succes a fost ""La€™Italiano"", care a facut si face furori inca din 1971. A castigat Festivalul de la San Remo in anul 1980, cu piesa ""Solo Noi"", iar in 1990 a luat marele trofeu de la Eurovision, cu melodia ""Insieme"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.