In lunile octombrie-noiembrie 2004, Apa Nova si o firma au efectuat schimbarea unor conducte pe strazile Sabinelor, Sirenelor si Cedrilor, sector 5 - Bucuresti. Dupa umplerea santurilor cu pamant, lucrarea a fost abandonata, fara a se turna cel putin
In lunile octombrie-noiembrie 2004, Apa Nova si o firma au efectuat schimbarea unor conducte pe strazile Sabinelor, Sirenelor si Cedrilor, sector 5 - Bucuresti. Dupa umplerea santurilor cu pamant, lucrarea a fost abandonata, fara a se turna cel putin stratul de ciment care precede covorul asfaltic, astfel strazile ramanand desfundate.
Ulterior, pamantul care a umplut santurile s-a tasat, aparand gropi ce pun in pericol circulatia masinilor in zona si s-au produs noi scurgeri de la lucrarile recent efectuate. in luna martie a.c. s-au facut noi lucrari nefinalizate, iar zona arata acum ca dupa razboi. Am sesizat Apa Nova sector 5 in repetate randuri, dar nu am primit nici un raspuns. Contactata telefonic, Apa Nova ne-a informat ca responsabila cu refacerea asfaltului este firma care a subcontractat lucrarea.
intrucat pana in prezent nu s-a intreprins nimic pentru rezolvarea situatiei, iar firma respectiva incearca sa-si acopere lipsa de capacitate si sa evite asfaltarea punand la indoiala existenta covorului asfaltic initial.
in acest moment, zona este insalubra, acoperita de noroi, plina de praf, cu gropi periculoase, adica o imagine in totala contradictie cu cea a unei zone centrale (pentru localizare: in imediata vecinatate a Hotelului Marriott si a Palatului Parlamentului) dintr-o capitala europeana.
De asemenea, mentionam ca inainte de inceperea lucrarii, pe strazile sus-mentionate, covorul asfaltic era in buna stare (strazile fusesera asfaltate in urma cu 2 ani din fondurile primariei).
Asociatiile de proprietari Bloc 119, Bloc 115, Bloc 113, Bloc 121, Bucuresti



Raspuns

"in perioada 15 noiembrie - 15 martie nu se executa lucrari de asfaltare. Dupa data de 15 martie, au inceput insa lucrarile in zona. in momentul de fata s-a turnat stratul de rezistenta de beton in proportie de 90%, iar saptamana viitoare pavajul va fi refacut", ne-au spus reprezentantii societatii Apa Nova.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.