Gigi Becali s-a declarat un sustinator al lui Mircea Sandu, care si-a anuntat intentia de a nu mai candida pentru postul de presedinte al FRF la alegerile din luna decembrie. "Este hotararea lui, dar pacat de experienta pe care o are. In acesti ani a
Gigi Becali s-a declarat un sustinator al lui Mircea Sandu, care si-a anuntat intentia de a nu mai candida pentru postul de presedinte al FRF la alegerile din luna decembrie. "Este hotararea lui, dar pacat de experienta pe care o are. In acesti ani a acumulat experienta, si-a facut niste relatii. Daca se califica echipa nationala, ia sa vezi ca o sa concureze la post si tot el o sa fie presedinte la FRF, atunci ar avea si motivatie clara, nu se mai retrage", a spus Becali. Patronul Stelei a afirmat ca Mircea Sandu este un om care invata din greseli. "S-a perfectionat si, din punctul de vedere al corectitudinii, a inteles toate reglementarile FIFA si UEFA menite sa ajute la integrarea noastra europeana. Mircea Sandu nu mai are stilul acela de stapan. Este pacat sa renunte acum. Oricum, nu este seful fotbalului romanesc, ci al FRF. Seful meu nu poate fi niciodata. Eu vorbesc cu el o data la sapte luni, la doi ani", a comentat Gigi Becali. Totusi, boss-ul din Ghencea i-a gasit deja lui Sandu un inlocuitor. "Daca se retrage, desi n-ar fi cazul, singurul pe care il vad presedinte la FRF este Porumboiu. Nu poti pune la indoiala moralitatea lui, iar din punct de vedere managerial nu poti spune ca nu este bun, are 30.000 de angajati in subordine. Nu vad pe altul", a spus Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.