Vicele PNL Gheorghe Flutur, senator de Suceava, a intervenit rapid in zona. El a cerut, luni, consilierilor judeteni liberali suceveni sa convoace o sedinta de urgenta in care sa se ia decizia alocarii unor fonduri pentru repararea infrastructurii af
Vicele PNL Gheorghe Flutur, senator de Suceava, a intervenit rapid in zona. El a cerut, luni, consilierilor judeteni liberali suceveni sa convoace o sedinta de urgenta in care sa se ia decizia alocarii unor fonduri pentru repararea infrastructurii afectate de recentele inundatii din judet. El a solicitat consilierilor sa renunte la concedii si sa aloce resurse financiare pentru refacerea infrastructurii.


Deputatul PSD de Bistrita-Nasaud Radu Moldovan cunoaste zicala "bani albi pentru zile negre". El a spus ca va pastra indemnizatia primita in avans pe doua luni - 54 de milioane de lei vechi - pentru a-si comanda afise electorale cu ocazia alegerilor anticipate. Pesedistul e dispus sa cheltuiasca din banii publici primiti de la stat, dar nu pomeneste nimic despre vreo investitie proprie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.