Alexandru Boc, vicepresedintele Comisiei de Disciplina a FRF, a declarat ieri ca presedintii si oficialii cluburilor care si-au acuzat adversarii de blaturi vor fi chemati la audieri pentru a aduce probe. "Vrem ca incepand cu urmatoarea sedinta, cea
Alexandru Boc, vicepresedintele Comisiei de Disciplina a FRF, a declarat ieri ca presedintii si oficialii cluburilor care si-au acuzat adversarii de blaturi vor fi chemati la audieri pentru a aduce probe. "Vrem ca incepand cu urmatoarea sedinta, cea de miercuri, sa ii chemam la Comisia de Disciplina pe cei care isi acuza de blat adversarii din lupta pentru titlu sau pentru evitarea retrogradarii. Cei care au facut acele afirmatii vor fi rugati sa prezinte probe in sprijinul acuzelor, pentru ca nu putem continua astfel. Nu pot spune acum cine va fi chemat, dar cred ca oricine a urmarit presa in ultimele zile isi poate da seama", a spus Alexandru Boc. In culpa sunt dinamovistii Cristi Borcea si Gigi Netoiu, care au afirmat, mai mult sau mai putin codificat, ca la meciul Gloria - Steaua, scor 0-2, bistritenii au cedat fara lupta cele trei puncte. La randul sau, Valentin Alexandru, secretarul general al LPF, a anuntat ca forul sau s-a sesizat. "Am vazut si noi ce declaratii s-au dat si pentru ca este vorba de oficiali ai unor cluburi din Divizia A am facut o sesizare la secretarul general al celor doua comisii de disciplina din cadrul FRF, domnul Alexandru Ionita. Numai Comisia de Disciplina poate sa stabileasca daca a fost blat sau nu la Gloria Bistrita - Steaua", a declarat Alexandru. Oficialul LPF a adaugat ca a urmarit partida de la Bistrita, dar a precizat ca nu stie daca a fost blat. "Am vazut, dar nu stiu, eu nu sunt specialist sa stiu cand e blat. Si chiar daca as sti, nu as spune-o, pentru ca ar trebui sa aduc si dovezi pentru asta. Comisia de Disciplina ii va analiza pe cei care au adus acele acuze si va lua o decizie", a spus Valentin Alexandru. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.