Pro TV va difuza, vineri, de la ora 20.30, "Razboiul lui Tom Hart", un film regizat de Gregory Hoblit, de opt ori castigator al premiului Emmy, si in care Marcel Iures joaca alaturi de vedetele hollywoodiene Bruce Willis si Colin Farrell. Actorul rom
Pro TV va difuza, vineri, de la ora 20.30, "Razboiul lui Tom Hart", un film regizat de Gregory Hoblit, de opt ori castigator al premiului Emmy, si in care Marcel Iures joaca alaturi de vedetele hollywoodiene Bruce Willis si Colin Farrell. Actorul roman interpreteaza rolul colonelului german Werner Visser, care are sarcina de a supraveghea un lagar de prizonieri de razboi. Un om autoritar, Visser intalneste un oponent redutabil in persoana colonelului american William McNamara (Bruce Willis), care, fiind ofiterul cu cel mai mare grad din tabara detinutilor, se straduieste sa pastreze demnitatea si simtul onoarei printre camarazii sai. In secret insa, McNamara planuieste sa loveasca inamicul, cu sprijinul tinarului locotenent Tom Hart (Colin Farrell). Prilejul se iveste in momentul in care in lagar are loc o crima, iar Visser este investigat de Curtea Martiala. Profitind de neatentia paznicilor, McNamara pune la cale un plan de evadare si de distrugere a unei fabrici de munitie. Filmul este o adaptare dupa romanul cu acelasi nume scris de John Katzenbach, care s-a inspirat din experienta traita de tatal sau in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Pelicula a fost filmata in totalitate la Praga, in studiourile Barrandov, unde Hitler realizase filme de propaganda nazista. (I.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.