Insarcinata in 6 luni si jumatate, Bianca Brad a venit ieri la expozitia Rommedica pentru a-si face o ecografie la unul dintre cele mai performante aparate. Ea a anuntat ca va acorda posibilitatea altor 15 femei insarcinate sa-si efectueze un astfel
Insarcinata in 6 luni si jumatate, Bianca Brad a venit ieri la expozitia Rommedica pentru a-si face o ecografie la unul dintre cele mai performante aparate. Ea a anuntat ca va acorda posibilitatea altor 15 femei insarcinate sa-si efectueze un astfel de test. "Ma simt excelent, simt ca plutesc", ne-a spus ieri Bianca Brad, care a aflat ca in luna iulie va naste un baietel. Ea ne-a marturisit ca nu a avut absolut nici o problema in primele luni, in afara de somnolenta, iar acum deja a inceput pregatirile. "E o prostie sa lasi totul in ultimul moment. Se lucreaza la camera copilului si am pregatit si cateva hainute. Vreau sa-mi fac o lista cu ceea ce e necesar", mai spune Bianca. Un lucru inedit este acela ca viitoarea mamica are un jurnal in care-i scrie in fiecare seara copilului si zilnic ii pune muzica. Numele a fost deja ales, dar Bianca nu vrea inca sa-l spuna: "E un nume care mi-a placut inca de cand eram in scoala generala. Sper ca-i va place si lui". Bianca Brad si-a pastrat silueta, luand in greutate doar 8 kilograme.
Ecograful testat ieri de Bianca, Alfa 10, cu aplicatii 3 D si 4D, este de cea mai inalta performanta, depistand orice eventuale malformatii ale fatului si in special pe acelea de inima. "15 femei insarcinate, care au salariul mai mic decat salariul minim pe economie (3.100.000 lei) vor primi cate un voucher, beneficiind gratuit de o ecografie la acest aparat care va fi instalat la un Centru de diagnostic din cadrul Spitalului Elias", a spus Bianca. Cele interesate trebuie sa trimita pe adresa O.P. 26 -
C. P. 383 o copie dupa buletin si dupa cartea de munca, dar si un numar de telefon. Mai multe detalii se pot afla pe site-ul www.biancabrad.com. (Ada Bucur)


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.