Gino Iorgulescu, presedintele lui FC National, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca gruparea "bancara" va fuziona cu un alt club doar atunci cand echipa nu va mai putea fi sustinuta din resurse proprii. "Nu discutam despre fuziunea
Gino Iorgulescu, presedintele lui FC National, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca gruparea "bancara" va fuziona cu un alt club doar atunci cand echipa nu va mai putea fi sustinuta din resurse proprii. "Nu discutam despre fuziunea cu Universitatea Craiova pentru ca asta e o solutie limita. In momentul in care noi nu vom mai putea tine aceasta echipa cu resurse proprii, atunci s-ar putea discuta cu o alta formatie despre o fuziune sau o alta colaborare. Dar pana atunci nu discutam nimic, n-am ajuns inca la acea limita", a explicat Iorgulescu. In ultima perioada au existat mai multe zvonuri privind o eventuala fuziune intre FC National si Univ. Craiova, mai ales in cazul in care oltenii vor retrograda. Noua echipa urma sa joaca in Banie, Iorgulescu avand asigurat postul de presedinte. Pentru Craiova a mai aparut, acum cateva zile, si zvonul unei fuziuni cu Jiul Petrosani, liderul seriei a III-a a Diviziei B. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.