Gigi Becali, patronul Stelei, l-a laudat ieri public pe Walter Zenga, dupa ce in ultima perioada se parea ca relatia cu antrenorul este una rece, care se va incheia in vara. "L-am sunat pe Zenga, sa-l incurajez, ca sa nu mai fie nici un dubiu. I-am s
Gigi Becali, patronul Stelei, l-a laudat ieri public pe Walter Zenga, dupa ce in ultima perioada se parea ca relatia cu antrenorul este una rece, care se va incheia in vara. "L-am sunat pe Zenga, sa-l incurajez, ca sa nu mai fie nici un dubiu. I-am spus: "M-am gandit ca daca o sa ai performante probabil vrei sa pleci. Contractul verbal este avantajos pentru tine, dar mie-mi convine mai mult sa fac si unul scris, sa te tin agatat aici si de la vara. Fa tu contractul cum vrei, iar eu doar semnez si pun stampila"", a spus patronul stelist. Gigi Becali a afirmat ca, in mare, contractul a fost stabilit. "Ce clauza sa mai puna Zenga? In mare, stim, am discutat. Zenga este om cu bun simt, cu moralitate aleasa, la fel ca si secundul Massimo Pedrazzini. Am stat langa Zenga la Alba Iulia si am vazut ca pune foarte multa pasiune, se consuma mult", a comentat Becali. Laudele nu s-au oprit aici. "Nu poti face performanta in Europa din intamplare. Nu poti spune ca am scos Valencia din intamplare, mai ales ca s-a jucat in dubla mansa. Sa remontezi de la 0-2 este o mare performanta. Suntem o echipa mare si avem un antrenor mare, pentru ca aceasta performanta s-a realizat cu Zenga pe banca", a adaugat Becali. El a explicat si decizia antrenorului de a-l lasa pe banca de rezerve pe Vasili Hamutovski. "Mi-a spus Zenga ca vrea sa-l tina doua-trei meciuri pe bara ca sa-l mai intareasca, sa apere mai bine", a spus Becali. Patronul Stelei a precizat ca nu se implica in alcatuirea echipei. "Chiar ca nu ma bag deloc la echipa. Am avut si eu doua idei, cu Andrei Cristea si Florentin Dumitru, iar cu Piturca sa plece Paduret. Altfel, nu ma implic", a subliniat Becali. El a apreciat ideea delegarii de arbitri straini la meciurile Steaua-Dinamo si Steaua-Rapid. "Nu este bine, este superbine, ca sa nu se mai faca speculatii", a mentionat patronul Stelei.
"Nu ma intereseaza ce comenteaza dinamovistii"
Gigi Becali a considerat drept tampenii afirmatiile oficialilor dinamovisti Cristi Borcea si Gigi Netoiu, care ar fi insinuat ca partida Gloria Bistrita - Steaua, scor 0-2, restanta din etapa a 16-a a Diviziei A, ar fi fost aranjata. "Daca spun ei, inseamna ca asa este. Nu-mi place sa comentez tampenii, iar asta este o tampenie. Steaua nu a facut vreun aranjament si nici nu va face. Au foarte mare moralitate, doar sunt oficiali de la Dinamo! Este opinia lor. Pai daca asa a fost? N-au spus nimic despre Steaua sau despre mine. Ce au spus, ca a fost ca la Stan si Bran? Adica Stan da si Bran incaseaza sau invers? Nu ma intereseaza ce spun ei. Eu comentez ce zice Copos, ce zice Nicolae Badea...", a spus Becali, dupa ce Borcea afirmase despre intalnirea de la Bistrita a fost "ca un film cu Stan si Bran". Becali s-a declarat ingrijorat de forma aratata de echipa la Bistrita si la Alba Iulia, in primele doua jocuri sustinute in acest retur. "Prestatiile de la Alba Iulia si Bistrita m-au pus pe ganduri, nu mai am acelasi curaj. La Bistrita n-am jucat extraordinar, la Alba Iulia nu mai spun. Ma bazez totusi pe faptul ca va fi o alta concentrare si vom juca asa cum trebuie. Daca vom castiga aceste doua meciuri, o sa-mi revina iar curajul", a comentat Becali. Patronul Stelei s-a aratat convins ca titlul nu se joaca duminica, la derby-ul cu Dinamo. "Trebuie sa asteptam meciurile cu Dinamo si Rapid si apoi vom vedea. Nu m-am dus la Bistrita pentru ca am fost suparat pe echipa dupa meciul de la Alba Iulia. Le-am si zis: "Veniti voi cu trei puncte de la Bistrita, bateti pe Dinamo si Rapid si devenim iar prieteni". Daca le invingem pe amandoua, ajungem la extaz si putem spune ca am castigat campionatul", a spus Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.