Fratii Octavian si Alexandru Iancu, zisi "Elefantii", arestati in cazul RAFO, raman in arest, dupa ce instanta a hotarat, ieri, sa respinga cererea lor de inlocuire a arestarii preventive cu interdictia de a nu parasi tara. Cei doi au facut aceasta c
Fratii Octavian si Alexandru Iancu, zisi "Elefantii", arestati in cazul RAFO, raman in arest, dupa ce instanta a hotarat, ieri, sa respinga cererea lor de inlocuire a arestarii preventive cu interdictia de a nu parasi tara. Cei doi au facut aceasta cerere la inceputul lunii martie, dar discutarea acesteia a fost amanata de instanta penala a Tribunalului Bucuresti intrucat dosarul nu fusese trimis de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Astazi, instanta va lua in discutie cea de-a treia cerere de prelungire a mandatelor de arestare pe numele fratilor Iancu. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.