Reporterul Pro TV George Buhnici a fost audiat, ieri, de Curtea de Apel din Ruse, dupa ce a contestat decizia unei instante inferioare de a-l amenda pentru folosirea neautorizata de echipamente de supraveghere. "Ma astept la mai multa intelegere din
Reporterul Pro TV George Buhnici a fost audiat, ieri, de Curtea de Apel din Ruse, dupa ce a contestat decizia unei instante inferioare de a-l amenda pentru folosirea neautorizata de echipamente de supraveghere. "Ma astept la mai multa intelegere din partea judecatorului si sper ca dreptatea va invinge, pentru ca eu sunt nevinovat", a declarat Buhnici, citat de Mediafax. George Buhnici a fost retinut de politia bulgara in luna noiembrie a anului trecut la vama de la Ruse, in timp ce realiza un material despre coruptia vamesilor. El a fost acuzat de uz neautorizat de echipamente de supraveghere, judecat si condamnat la o amenda de o mie de leva, dar a facut apel. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.